dimarts, 7 de setembre del 2010

UNITAT INDEPENDENTISTA

Aquestes properes eleccions del Parlament de Catalunya són crucials de cara a la independència de Catalunya.

Estem en un procés inèdit en la història de Catalunya, el poble català és molt majoritàriament independentista i en canvi els partits tradicionals no ho són i ERC ha decepcionat els seus votants.

Davant d’aquest panorama desolador, els resultats de les eleccions amb els partits habituals restaran força i fins i tot poden bloquejar el procés independentista.

Per tant, per part dels independentistes, cal fer un boicot total a tot l’escenari polític i votar únicament en aquesta ocasió històrica a una formació nova independentista.

Però un cop més la divisió ha afectat també al nou camp emergent independentista i per ara hi ha prevista la presentació de dues llistes, la de Reagrupament i la de la Solidaritat.

Tots els partits són en contra de les dues formacions però es freguen les mans davant de la fragmentació.

Què pot fer el poble davant la insensatesa política que representa anar separats? Doncs sí, hi ha solució: Votar només una opció,   sense descartar l’altra. M’explico: Hi ha quatre circumscripcions.  Barcelona en habitants és equivalent a Girona, Tarragona i Lleida.

Doncs bé, a la circumscripció de Barcelona tots els independentistes voten únicament Solidaritat i en les altres tres voten únicament Reagrupament.

Amb això no es divideix el vot en cap circumscripció i alhora estan  obligats a posteriori a unir els diputats respectius al Parlament. No es perd cap vot ni es perd cap diputat.

Per tant, tots els independentistes, del partit que siguin, cal que votin aquest cop Solidaritat o Reagrupament segons la seva circumscripció. Així donarem exemple de sentit comú, cosa que no tenen els dirigents.

Finalment, vull recordar que per votar independentisme aquest cop no cal que es donin de baixa de militància els afiliats als partits tradicionals. El vot és secret.

Caldria comptar amb tothom a l’hora de declarar la independència al Parlament per majoria. Tenim la independència al sac. No ens la deixem escapar.

Enric Garriga Trullols
President IPECC

IMPORTANT

Ens agradaria saber la vostra opinió sobre aquesta proposta i si us agrada envieu la vostra adhesió a: ipecc@ipecc.cat i feu-ne molta difusió.


ADVERTÈNCIA

Aquesta proposta pot ferir sentiments polítics dels militants de Solidaritat i Reagrupament i d’ERC.
Ho sentim ja que no ens dirigim a aquesta minoria de persones sinó a la gran majoria independentista del poble català que vol la unitat.

NO LLENCEM EL VOT

Cal concentrar el vot independentista en les eleccions del 29 de novembre de 2010.

PROPOSTA

A la circumscripció de Barcelona

Cal votar només SOLIDARITAT

*********

A les circumscripcions de Girona, Lleida i Tarragona

Cal votar només REAGRUPAMENT

*********


Així no es perdrà cap vot independentista i tampoc cap diputat.

A més de patriotes hem de ser intel·ligents i pràctics.

La divisió i la dispersió dels vots només beneficia als nostres enemics, es perden diputats i es crea un estat d’ànim de frustració.

El poble vol la unitat per guanyar. Si ells no la volen, nosaltres els hi dividim el pastís en dues parts equivalents.

Tots hi guanyen i Catalunya molt més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada