diumenge, 12 de setembre del 2010

ARENYS DE MUNT UN CLAMOR PER LA UNITAT

“El diumenge 28 de novembre anirem a votar independència i si els partits polítics que es presenten no són capaços de presentar-se units, nosaltres, el poble català, estarem units, perquè el Parlament de Catalunya proclami unilateralment la independència de Catalunya.”

Víctor Cucurull - 12.9.2010 - Arenys de Munt (Plaça de l’església)

*********

“És de primera necessitat que els partits i associacions, que s’han constituït amb la mateixa idea de proclamar la Independència, s’uneixin en una sola veu que formi un clamor universal.”

Dr. Moisès Broggi – 12.9.2010 – Arenys de Munt (Parc de Can Jalpí)

*********
“És inconcebible que hi hagi dues o tres llistes exactament iguals i amb un mateix objectiu. Aquesta dicotomia és una escopinada a la manifestació que es va fer a Barcelona el 10 de juliol passat.”

Dr. Oriol Domènec – 12.9.2010 – Arenys de Munt (Parc de Can Jalpí)

*********

“A Arenys de Munt el crit més escoltat el matí era independència [a la plaça de l’església]. A la tarda va ser unitat (al Parc Jalpí)” AVUI / EL PUNT 13.09.2010


Nota: A la tarda havien arribat Joan Carretero i Joan Laporta i per això el públic cridava “Unitat”. Malgrat que en públic aparentment són amics no volen cap d’ells fer una candidatura única, però això els portarà problemes durant la campanya electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada